Nyitva tartás
  H-P: 9:00 - 21:00
  Szombat
  11:30 - 15:00
  19:00 - 24:00
   
  Tel: 06 20 541-8773
 
Klub-Kelemen Menü Étlap Itallap Receptek Itt vagyunk Galéria
 

Hétvégi és ünnepi menüajánlatunk:

Hétvégi és ünnepi menüajánlatunk

3 féle menüvel várjuk kedves Vendégeinket!
A menüajánlatunkból válasszanak  itt.
 
Klub Kelemen

9023 Győr,  Mészáros Lőrinc út 13/b.

+36/20/541-8773
+36/20/965-8706
kelemen.mark@freemail.com
 
 

Kedven ételreceptek:

FELHÍVÁS!

Küld be kedvenc ételreceptedet, és ha a tiéd nyerte el tetszésünket, egy hétig a vendégünk vagy a déli menüre.

Csirkepaprikás:

A csirkepaprikás minden hónapban elkészül egyszer nálunk, mert a vendégeink nagyon szeretik.
Nálunk kerül bele alapban egy-egy csirke alsócomb, mert azt mindenki szereti. Szárnya, mája, zúzája és persze a melle is belekerül. Úgy szeretjük, ha rövid leve van, sűrű és .....

Hozzávalók:
4 alsócomb
4 szárny két darabba vágva
6-7 zúza
3-4 máj
1 fej vöröshagyma
1 jó nagy gerezd fokhagyma
1/4 zöldpaprika
1/4 paradicsom
csipet finomliszt
10 szem szemes bors
csipet őrölt kömény (vagy még a csipetnél is kevesebb)
1 evőkanál pirospaprika (nálam szegedi házi termesztésű, őrlésű)
2 kávéskanál só

csirkepaprikásElkészítés:
A csirkét darabokra vágom, és kisütöm. Ezen a zsíron megpirítom az aprítóval feldarabolt hagymát és fokhagymát. Lehúzom a gázról és hozzáadok egy evőkanál pirospaprikát és egy csipet finomlisztet. Elkavarom és kevés vízzel felengedem, visszateszem a tűzre. Szépen szorosan belehelyezem a csirkedarabokat, jöhet a kömény, szemes bors, paradicsom. Egy zöldpaprikának levágom a zöld csumáját, elfelezem keresztben, és a magos részének a felét választom. A magoktól jó ízt kap. Rászórom a sót. Ezután felöntöm vízzel úgy, hogy a húsok teteje még kilógjon picit, mert a hús maga is ereszt levet. Lefedem, és kislángon 1 és negyed órát főzöm. A májakat az utolsó negyedórában teszem bele.
Nálunk nokedli dukál mellé, de mást is adhatunk mellé: pirított tarhonyát, főtt burgonyát, főtt tésztát, dödöllét, rizst. Aki szereti, tejföllel is eheti. Savanyúsággal fogyasztjuk.

Gizus mama receptje

 

Küldjétek a receptet a következő címre:

kelemen.mark@freemail.com

 
 

Copyright © 2009 [KlubKelemen] Minden jog fenntartva - Módosítva:2014. január 17.

Design: Stibi www.bigfoot.hu www.esb-hoszivattyu.hu www.rifeng-hoszivattyu.hu